АКТУАЛЬНО

У Полтаві молодь благословляли на навчальний рік

Понеділок, 01 вересня 2014, 11:43
31 серпня в парафії Пресвятої Трійці УГКЦ після Божественної Літургії відбулося благословення першокласників та молоді на навчальний рік.

Було приємно бачити, як перед служінням усі діти приступили до Сповіді, а також прийняли Святе Причасті на Літургії. Після благословення отець Юрій, настоятель парафії, взяв слово. «Ви, діти, — майбутнє нашої парафії, майбутнє усієї країни, — сказав отець. — І незабаром саме ви будете управляти цим світом».

Отець Юрій наголосив на ролі батьків у гармонійному становленні дітей як християн та громадян. «Ви мусите дослухатися до батьків, бо вони краще за вас — принаймні зараз — знають, як треба вчинити. А ви, батьки, маєте робити все можливе, щоб ваші діти розвивалися і щоб вони знайшли своє істинне покликання», — стверджував настоятель.

Після благословення всі діти отримали пам’ятки з молитвами на навчальний рік, а першокласники — свої перші молитовники. У пам’ятці поряд з іншими є також молитва за Україну.

«Сьогодні Україна знаходиться у складному становищі, і молитва як ніколи їй (і всім нам) потрібна. Бог завжди прислухається до дитячих молитов», — казав отець Юрій, закликаючи малих парафіян молитися за нашу державу.

Прес-служба парафії Пресвятої Трійці м. Полтава

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next