АКТУАЛЬНО

У Полтаві розпочався духовно-екологічний парафіяльний табір «Дороговказ»

Вівторок, 11 серпня 2015, 13:06
10 серпня поблизу м. Полтава розпочався духовно-екологічний парафіяльний табір «Дороговказ», в якому беруть участь діти віком від 8 до 12 років у кількості 18 осіб, які є вихованцями полтавської парафії Пресвятої Тройці.

Таборовий провід цього року очолюють священики, активні парафіяни та представники молодіжної полтавської організації «Українська молодь – Христові». Усіх учасників налічується 25 осіб.

«Пам’ятаю, якими важливими для мене були подібні християнські табори, які розпочав організовувати власними силами отець Юрій Кролевський, скільки позитивних та надзвичайних спогадів вони залишили, формувавши мене як особистість, як свідому християнку та українку. Тому сьогодні хочеться те саме зробити для цих дітей, передати їм найкращий досвід, який допоможе їм не загубитися у цьому світі, а стати по-справжньому великими людьми та християнами», – пригадує Ольга Верига, студентка Люблінського католицького університету.

Зважаючи на те, що цей рік у нашій Церкві присвячений особі митрополита Андрея Шептицького, духовна програма табору буде зосереджена на поглибленому вивченню особи Великого митрополита, а екологічна – формуватиме та розвиватиме в дітях християнську відповідальність за Богом сотворений світ.

«Хотілося, щоб кожен із нас протягом цього табору, – зауважив отець Максим Кролевський під час проповіді, – зумів для себе віднайти життєвий дороговказ, який допоможе йому перетворитися на зрілу, свідому та відповідальну особистість, що допоможе стати доброю та по-справжньому щасливою людиною і християнином».

 

Прес-служба парафії Пресвятої Тройці

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next