АКТУАЛЬНО

У Полтаві розпочався курс з християнської етики для учнів Полтавського професійного ліцею транспорту

Вівторок, 27 жовтня 2015, 11:31
26 жовтня 2015 року Божого в м. Полтава, при міській бібліотеці, розпочався курс морально-етичних бесід із християнської етики для учнів Полтавського професійного ліцею транспорту, які провадять греко-католицькі священики - отець Юрій Кролевський та отець Максим Кролевський.

Такі морально-етичні зустрічі з християнської етики матимуть регулярний характер, бо відбуватимуться щотижня та будуть охоплювати всіх учнів, які навчаються в ліцеї.

У першій, вступній лекції отець Юрій розповів про певні важливі християнські критерії поведінки у колективі, про євангельські передумови будівництва міжособових стосунків у різних обставинах життя, про правдиві правила формування особистості в контексті різних зовнішніх обставин.

"Не бійтеся робити добро іншим, - зауважив священик, - бо воно обов`язково до вас повернеться. Щоб досягти успіху в особистому житті, для того щоби стати справді успішними людьми в цьому світі, світлими особистостями, ми повинні до кожної справи, за яку беремося, підходити через призму любові, добра та людяності".

Прес-служба парафії УГКЦ Пресвятої Тройці в м. Полтава

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next