АКТУАЛЬНО

У Полтаві студенти УАЛ та місцеві греко-католики організували майстер-клас з виготовлення екопряника

Четвер, 07 лютого 2019, 11:31
6 лютого в полтавському осередку Української академії лідерства пройшов майстер-клас із виготовлення та оформлення різдвяного пряника.

Організатор заходу — студенти Української академії лідерства та волонтери БФ «Всесвіт», парафіяни Свято-Троїцького храму УГКЦ у Полтаві.

Представниця Ліги греко-католицьких жінок у Полтаві Катерина Хайлова розповідає, що долучається до подібних кулінарних екоініціатив з великим натхненням:

— Дуже люблю кулінарну справу. Охоче долучаюся до різних ініціатив, які проходять за участю наших парафіян та які спрямовані на благодійність.

Уже цієї неділі, 10 лютого, греко-католики з полтавської молодіжної організації «Українська молодь — Христові» планують провести благодійний ярмарок. Виручені кошти з різдвяних пряників передадуть на працю з дітьми-сиротами та дітьми з полтавського Центру реабілітації з органічним ураженням центральної нервової системи.

Заступник директора БФ «Всесвіт» Ірина Верига розповідає, що полтавська церковна спільнота і далі планує організовувати благодійні ярмарки:

— Кожна благодійна справа, яку ми організовуємо силами нашої парафіяльної спільноти, спрямована на реалізацію нашої праці — соціального служіння для конкретних дітей нашого міста, зокрема для тих, яким наші священики надають душпастирську опіку.

Такі благодійні ярмарки при Свято-Троїцькому храмі УГКЦ проходять не вперше. Подібний захід відбувався у грудні минулого року.

Прес-служба парафії Пресвятої Трійці УГКЦ у Полтаві


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next