АКТУАЛЬНО

У Полтаві учням розповіли про свято Покрову Пресвятої Богородиці

Четвер, 13 жовтня 2016, 13:23
13 жовтня в полтавській міській бібліотеці відбулася година християнської етики для учнів першого класу загальноосвітньої школи № 37, яку провів отець Юрій Кролевський, настоятель парафії Пресвятої Тройці в м. Полтава.

Священик розповів маленьким школярам про історію започаткування церковного свята Покрову Пресвятої Богородиці, про святкування цього релігійного та національного свята в сучасних українських обставинах, зосередивши головним чином увагу дітей на постаті Пресвятої Богородиці.

Душпастир наголосив на важливості заповіді любові до ближнього серед учнів, яка мала б сприяти повноцінному розвитку людини та сіяти зерно добра, миру та радості серед школярів.

"Той, хто робить добро іншому, - зауважив отець Юрій, - почувається щасливим, радісним і потрібним у тому колективі, в якому навчається".

Слід зазначити, що подібні уроки християнської етики, які провадить отець Юрій Кролевський для різних класів у полтавській міській бібліотеці, відбуваються щотижня. Їх метою є допомогти сучасним школярам краще пізнати особу Ісуса Христа, ознайомитися із середовищем Церкви та давати відповіді на виклики сучасності.

Прес-служба парафії Пресвятої Тройці

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next