АКТУАЛЬНО

У Приморську провели літній табір для дітей Катехитичної школи зі Львова

П'ятниця, 29 червня 2018, 12:53
Учні та батьки Катехитичної школи святого Йосафата церкви Святого Андрія м. Львова таборували у м. Приморську Запорізької області. Проживаючи на одній із баз на березі Азовського моря, учасники мали чудову можливість щодня брати участь у Святій Літургії і слухати повчальні науки місцевого священика о. Юрія Драпака.

Отець Юрій – адміністратор парафії Благовіщення Пресвятої Богородиці м. Приморська Донецького екзархату. Львів’яни мали можливість зблизька побачити, як живуть парафії на Півдні України, почути з перших уст про особливості служіння в екзархатах УГКЦ, довідатися про їхні потреби та виклики.

У вільний час учасники табору спілкувалися, відпочивали, бавилися ігри, а вечорами співали українських пісень на березі моря. Закінчився табір подячною Святою Літургією та молитвою за Україну «Боже, великий, єдиний» у каплиці Благовіщення м. Приморська.

Уляна Тимчук, керівник табору, м. Львів


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next