АКТУАЛЬНО

У рідному місті ієромонаха Ісидора Патрила, ЧСВВ, відзначили століття з дня його народження

Понеділок, 28 жовтня 2019, 16:40
У неділю, 27 жовтня, у м. Судова Вишня відбулися врочистості з нагоди вшанування 100-ліття з дня народження о. Ісидора Патрила, ЧСВВ.

Подія розпочалося у храмі Пресвятої Тройці ПЦУ, де владика Горигорій Комар, єпископ-помічник Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ, благословив пам’ятну дошку. Саме в цьому храмі о. Ісидор отримав Таїнства Хрещення і Миропомазання.

Опісля всі вирушили до храму Преображення Господнього УГКЦ, у якому відбулася Архиєрейська Божественна Літургія та благословення другої пам’ятної дошки видатного василіанина.

На проповіді владика Григорій наголошував на необхідності брати приклад із великих світочів Церкви, які не лише уникали зла, а й успішно творили діла милосердя, не раз прощаючи своїх ворогів.

Після обіду в Народному домі м. Судова Вишня відбулася урочиста академія. Тут виступив місцевий хор, юні співаки, а також монаший квартет семінаристів із Брюховичів.

На завершення активним учасникам конференції, які долучилися до вшанування пам’яті о. Ісидора Патрила, вручили подячні грамоти.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://osbm.in.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next