АКТУАЛЬНО

У рідному місті Блаженного Северіяна освятили пам'ятник з нагоди 130-ї річниці від дня його народження

Середа, 11 грудня 2019, 13:58
8 грудня відбувся Чин благословення пам’ятника блаженному Северіяну Баранику, ЧСВВ.

З нагоди 130-ї річниці від дня народження блаженного священномученика до його рідного міста Угнів з’їхалося чимало місцевих священників та монахів-василіан, щоб належно вшанувати його пам’ять.

Під час Божественної Літургії проповідь виголосив о. Христофор Ганинець, ЧСВВ, редактор католицького релігійного часопису «Місіонар». У гомілії ієромонах звернув увагу на непростий життєвий шлях блаженного Северіяна, який не відрікся віри, а продовжував своє служіння аж до мученицької смерті. При цьому ієромонах Северіян, маючи щиру довіру до Бога, зростав у любові до ближнього та своєї Батьківщини і ступав власною «Дрогобицькою Голгофою».

Після Богослужіння було освячено пам’ятник блаженному Северіяну Баранику. А згодом після невеличкої мистецької програми всі присутні мали змогу побачити також кілька книг із колекції уродженця Угнева.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://osbm.in.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next