АКТУАЛЬНО

У Раковці на Покрову вшанували мощі апостола Петра

Середа, 17 жовтня 2017, 00:55
У суботу, 14 жовтня, у свято Покрови Пресвятої Богородиці, вірні сіл Раковець і Новосілка Пустомитівського деканату Львівської архиєпархії мали змогу вклонитися мощам святого апостола Петра. З нагоди храмового свята парафія в Раковці приймала численних прихожан і гостей.

Стараннями диякона Київської архиєпархії Петра Токача вірні теж змогли отримати образки з реліквіями святого. Серед духовенства були гості із Словацької Греко-Католицької Церкви: декан міста Попрад о. Ярослав Матолак та о. Домінік Петрик.

Після Божественної Літургії, яку очолив о. Іван Мазуркевич, СДБ, настоятель спільноти, котра опікується відпустовим місцем в Новосілці та храмом у Раковці, відбулося Мале водосвяття та пам’ятна панахида за полеглими борцями за волю України, яку відслужив адміністратор храму о. Олег Федоренко, СДБ.

Для Департаменту інформації УГКЦ повідомив д. Петро Токач

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next