АКТУАЛЬНО

У реколекційно-катехитичному центрі «Урочище Підлюте» провели реконструкцію

П'ятниця, 13 липня 2018, 14:19
Упродовж року Івано-Франківська архиєпархія готувала катехитів-аніматорів, які сьогодні працюють із дітьми на канікулах. Не забули в архиєпархіальному управлінні подбати і про належні умови для дітей на відпочинку.

У мальовничому куточку Карпат, що на Рожнятівщині, розташований реколекційно-катехитичний центр «Урочище Підлюте». Минулого року з ініціативи Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ тут уперше було проведено «Веселі канікули з Богом 2017», де мали нагоду відпочити та набратися сил 789 дітей з усього Прикарпаття.

Цей рік також не став винятком. З початком літа на свіжому гірському повітрі, в духовній і дружній атмосфері вже традиційно проводять таборовий час діти віком від 11 до 14 років.  

Для створення комфортніших умов перебування на початку відпочинкового сезону в реколекційно-катехитичному центрі проведено реконструкцію житлового корпусу: встановлено нові ліжка та прихожі з натуральної деревини, а також виконано капітальний ремонт усіх санвузлів.

До кінця року заплановано облаштувати прилеглу територію і встановити спортивні ігрові майданчики. Так «Урочище Підлюте» з кожним роком оновлюється, щоб якнайкраще послужити оздоровленню й душевному збагаченню прикарпатської  молоді.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next