АКТУАЛЬНО

У Римі працівники церковних трибуналів УГКЦ вивчають оновлення канонічного права

Вівторок, 17 вересня 2019, 11:09
Цими днями в Римі працівники церковних трибуналів Української Греко-Католицької Церкви беруть участь у сьомому курсі вивчення оновлень канонічного та процесуального права Католицької Церкви.

Цей курс організовує Папський університет Святого Хреста в Римі (Pontificia Universita’ della Santa Croce) разом із Центром юридичних студій щодо родини (Centro di studi giudici sulla falmilia). Участь у цьому курсі беруть судові вікарії та працівники церковних трибуналів з України та єпархій УГКЦ з цілого світу. Київську архиєпархію представляють протоієреї Тарас Валах та Павло Локоть.

Протягом тижня учасники зустрінуться з префектом Найвищого трибуналу Апостольської сигнатури – кардиналом Домініком Мамберті, почують доповіді провідних каноністів і процесуалістів щодо заявленої теми, матимуть окрему зустріч із Святішим Отцем, а також розглядатимуть велику кількість практичних випадків, що мають місце в діяльності Церковних Трибуналів.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next