АКТУАЛЬНО

У Римі презентуватимуть видання про українську книгу і пресу в Італії

Середа, 29 квітня 2015, 12:02
3 травня о 12:15 у приміщенні Товариства “Свята Софія” в Римі відбудеться презентація книги Миколи Тимошика “Українська книга і преса в Італії”.

Автор на основі архівів та бібліотечних сховищ в Італії та США вперше досліджує феномен пресо – і книговидавничої діяльності українців в Італії від початку XIX століття до наших днів. У виданні представлені видавничі осередки УГКЦ, дипломатичної місії УНР в Римі, видавнича діяльність Євгена Онацького, Українського католицького університету тощо.

Микола Тимошик є доктором філологічних наук, завідувачем кафедри видавничої справи та мережевих видань Інституту журналістики та міжнародних відносин Київського національного університету культури та мистецтв. Член Національних спілок письменників і журналістів, упорядник, автор та видавець понад трьох десятків наукових і науково-популярних книжок з різних ділянок українознавства.

Прес-служба товариства “Свята Софія”

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next