АКТУАЛЬНО

У Римі відбуваються річні збори Товариства “Свята Софія”

Четвер, 01 березня 2018, 11:30
З 28 лютого по 2 березня у будинку Товариства “Свята Софія” в Римі (via di Boccea, 478) відбуваються загальні річні збори Товариства “Свята Софія”. У робочих засіданнях участь бере Блаженніший Святослав, Глава і Отець УГКЦ.

Традиційно збори Товариства “Свята Софія” розпочинаються спільною молитвою за усопших його членів. Богослужіння у соборі Святої Софії 28 лютого очолив Блаженніший Святослав. В перший день робочих засідань крайові Товариства звітували про їхню діяльність за минулий рік, звіт про діяльність римського Товариства представив о. Марко Семеген, Президент Товариства.

Окрім звітної складової завданням щорічних зборів Товариства є затвердження його діяльності на поточний рік, прийняття рішень фінансово-господарського характеру.

Товариство “Свята Софія” було засноване Патріархом Йосифом (Сліпим) після повернення із сибірського заслання з метою збереження його спадщини у Вічному місті та на  поселеннях, а також для підтримки різних проектів УГКЦ, зокрема діяльності її Глави.

Прес-служба Товариства “Свята Софія”

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next