АКТУАЛЬНО

У Римі відкрито експозиційну фотовиставку, присвячену митрополиту Андреєві Шептицькому

Вівторок, 10 лютого 2015, 15:08
Благословляю і молюся. Фотовиставка під такою назвою була відкрита в неділю, 8 лютого 2015 року, у храмі Святих Сергія і Вакха в Римі.

Ця експозиція присвячена постаті митрополита Андрея Шептицького, Глави Української Греко-Католицької Церкви у 1901-1944 рр. Вона складається з численних фотографій, які представляють життєвий шлях та активну духовну і соціальну діяльність великого Митрополита зі Свято-Юрської гори.

Як зазначив настоятель української парафії Святих Сергія і Вакха в Римі протоієрей Іван Кулик, ця виставка є частиною урочистих заходів, приурочених до святкування Року митрополита Андрея Шептицького, який розпочався в УГКЦ 1 листопада 2014 р., у 70-ті роковини відходу до вічності цього слуги Божого. «Наша парафіяльна спільнота, – підкреслив настоятель, – бере активну участь у всіх заходах, присвячених постаті митрополита Андрея, які організовуються при парафії. У листопаді та грудні минулого року відбувалися покази документальних та художніх фільмів про слугу Божого владику Андрея, а тепер ми відкриваємо цю фотовиставку, щоб кожен із парафіян чи відвідувачів нашого храму міг краще пізнати постать цього великого Архиєрея».

Варто зазначити, що всі охочі матимуть нагоду оглядати експозицію впродовж усього періоду Великого посту.

http://www.ukr-parafia-roma.it

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next