АКТУАЛЬНО

У Римі вшанують пам’ять о. Івана Музички

П'ятниця, 23 лютого 2018, 20:14
22 лютого минає друга річниця з дня смерті о. Івана Музички, довголітнього ректора собору Святої Софії та Українського католицького університету імені св. Климента Папи в Римі. З цієї нагоди у неділю, 25 лютого, у будинку товариства «Свята Софія» в Римі (via di Boccea, 478) відбудеться відкриття аудиторії, присвяченої його пам’яті.

Після Божественної Літургії о 10.00 громада прокатедрального собору Святої Софії помолиться Панахиду за упокій душі о. Івана Музички. Далі відбудеться відкриття та освячення пам’ятної аудиторії, в якій він читав лекції значну частину свого життя. Завершаться заходи презентацією перевиданої книги авторства о. Музички «З Ріміні до Риму».

Додамо, що книга «З Ріміні до Риму» – це розповідь о. Івана про вимушену еміграцію на Захід, де він і прожив більшу частину свого життя. Автор книги – відомий священик УГКЦ, належав до кола найближчих співпрацівників патріарха Йосифа Сліпого в Римі, католицький публіцист, довголітній душпастир українських мігрантів в Італії.

 

Прес-служба товариства «Свята Софія»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next