АКТУАЛЬНО

У Римі молилися за Україну

Понеділок, 02 грудня 2013, 14:00
У неділю, 1 грудня, у соборі Святої Софії в Римі була проведена молитва за Україну. Молебень до Богородиці відслужили: о. Марко Семеген, о.Іван Дацко, о.Іван Говера, о.Дмитро Квич, о.Іван Дулеба, диякон Андрій Салабай.

Опісля всі присутні помолилися за Україну, за молодих людей, котрі зараз знаходяться на майданах в Україні. У зверненні до громади отець Марко Семеген, зокрема, зазначив, що "у цей непростий для молодої української демократії час особливо важливо просити Божого благословення через спільну та особисту молитву кожного українця". Відтак вийшли до пам’ятника Т. Шевченку, розгорнули національну символіку та плакати на підтримку українського Майдану та виконали державний гімн.

Для Майдану в Києві було зібрано 1000 євро, котрі найближчим часом будуть передані до громадської каси акції на Михайлівській площі, що організовує громадський сектор, люди, котрі постраждали під час нічного жорстокого розгону маніфестації минулої суботи.

Молитва за Україну відбулася також в церкві Христа-Царя монастиря отців василіан після двох Літургій. Після обіду за Україну молилася також римська спільнота "Матері в молитві".

Повідомив Олесь Городецький

ТЕГИ: Рим, молитва
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next