АКТУАЛЬНО

У Римі провели семінар, на якому вчилися проводити літні табори

Понеділок, 18 квітня 2016, 16:08
16 квітня 2016 року в місті Рим уже вдруге відбувся семінар “Організація та проведення літнього християнського табору “Дорогами милосердя”. Захід було організовано з благословення Апостольського візитатора для українців греко-католиків в Італії та Іспанії владики Діонісія (Ляховича) та за співпраці сестри Євсевії Мудранинець, СНДМ, відповідальної у справах катехизації УГКЦ в Італії.

Своїм досвідом і практичними навичками в організації та проведенні таборів поділилися викладачі Катехитичного інституту УКУ (м. Львів) Назар Дуда і Наталія Мусій. Для участі в семінарі зібралися катехити українських парафій і волонтери громадських організацій з міст Аверса, Казерта, Помпеї, Флоренція та представники римської української парафії Святих Сергія і Вакха. У семінарі взяв участь також Пасторальний координатор для українців в Італії о. Володимир Волошин.

Цьогорічний семінар зібрав людей із різноманітним досвідом: як тих, що вже мають навички роботи з організації християнських таборів, так і тих, які працюють в інших ділянках виховної роботи. Тому програма була побудована так, щоб максимально дати відповіді та можливі варіанти вирішення проблемних ситуацій, котрі можуть виникнути як на етапі організації табору, так і його проведення.

Християнський табір є лабораторією християнського життя, де діти і підлітки через гру і дозвілля переживають зустріч з Богом, переймають християнські цінності, котрі практикуватимуть у своєму житті, тому такі зустрічі сприяють духовному зростанню українських громад Італії.

www.chiesaucraina.it

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next