АКТУАЛЬНО

У Римі виступить християнський театр зі Львова

Вівторок, 14 червня 2016, 16:05
18-19 червня християнський театр “Еммануїл” зі Львова виступить у Римі з двома виставами для української громади. Показ вистав відбудеться в парафіяльному залі собору Святої Софії.

Для найменших глядачів театр презентуватиме виставу “Нові пригоди дівчинки Агатки та кота Муренича” у суботу, 18 червня, о 19:00. У неділю, о 12:00, відбудеться показ вистави “Блаженні непорочні в дорозі”.

Додамо, що Львівський театр “Еммануїл” виступить у Римі для української громади вдруге. Театр мандрує Україною та українськими слідами Європою, здебільшого показуючи свої вистави на християнський мотив для людей, що знаходяться у важких життєвих обставинах: важкохворих, сиріт, військовослужбовців, ув'язнених тощо. До складу театру входить понад 50 акторів-волонтерів різного віку.

Прес-служба товариства “Свята Софія”

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next