АКТУАЛЬНО

У Римі відбудеться лекція відомого італійського історика про Голодомор в Україні

Середа, 16 листопада 2016, 14:00
4 грудня в Римі відбудеться лекція відомого італійського історика Етторе Чіннелла про великий Голодомор в Україні. Захід відбудеться з ініціативи товариства “Свята Софія” в рамках вшанування жертв цієї великої трагедії в історії українського народу.

Етторе Чіннелла є відомим в Італії дослідником історії Східної Європи, автором книжки про Голодомор “Україна. Забутий геноцид 1932-1933 років”. Його праця є плодом багатолітніх досліджень. На сторінках своєї книги автор наводить багато фактів про штучно створений голод в Україні як розправу радянської влади над українським народом. Книга Чіннелли є одним з небагатьох іноземних досліджень Голодомору.

Українська громада вдруге матиме нагоду зустрітися з професором Чіннелла. Уперше така зустріч відбулася минулого року під час презентації його книжки для української громади.

Зустріч-лекція відбудеться в головному будинку товариства “Свята Софія” (via di Boccea, 478), початок о 12:00.

Прес-служба товариства “Свята Софія”

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next