АКТУАЛЬНО

У Римі відбувся пасторальний вікенд для людей з вадами слуху

Четвер, 07 травня 2015, 12:48
Представники центру душпастирства людей з вадами слуху “Надія” УГКЦ за підтримки товариства “Свята Софія” взяли участь в європейському симпозіумі глухих-католиків, що проходив у Римі на початку травня.

Зустріч в італійській столиці відбулася з ініціативи Міжнародної  конгрегації посвячених осіб для служіння глухим. Українську делегацію представив о. Олег Лазуркевич, директор центру “Надія” УГКЦ. На міжнародній зустрічі українські представники презентували розроблені академічні та пасторальні програми роботи з людьми із вадами слуху, а також вивчали досвід своїх колег з інших країн.

За словами о. Олега Лазуркевича, ця зустріч стане фундаментом для організації спільного загальноєвропейського паломництва людей з вадами слуху.  У рамках зустрічей також відбулася молитва за мир в Україні.

 

Прес-служба товариства “Свята Софія”

 

 

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next