АКТУАЛЬНО

У Римі відбувся захист докторської дисертації Марії Яреми з біоетики

Середа, 13 січня 2016, 12:15
12 січня у Римі, у Папському університеті Реджіна Апостольорум (Ateneo Pontificio Regina Apostolorum), на факультеті біоетики, відбувся захист докторської дисертації Марії Яреми, викладача Українського католицького університету.

У своїй докторській праці кандидатка досліджувала питання православної біоетики, представляючи її історичний розвиток та розкриваючи її фундаментальні особливості в порівнянні з католицькою біоетикою. Науковим керівником докторської праці був о. Базіліо Петра, добре відомий у Католицькій Церкві знавець морального богослов’я західної і східної традиції.

У події взяли участь Преосвященний владика Діонісій (Ляхович), Апостольський візитатор для українців греко-католиків Італії та Іспанії, ієреї Іван Кулик та Петро-Дмитро Квич, душпастирі української парафії в Римі, ієрей Ярослав Чайківський, душпастир українських громад у Венеції і Тревізо, сестри катехитки Згромадження святої Анни, студенти УКУ та різних папських університетів Рима, близькі друзі.

Додамо, що під час свого навчання в Римі Марія завжди брала активну участь в житті української парафії і дотепер є постійною дописувачкою та літературним редактором парафіяльного сайту.

Парафія Святих Сергія і Вакха щиро вітає Марію Ярему із здобуттям високого наукового ступеня та бажає щедрого Божого благословення в подальших наукових здобутках.

Фоторепортаж Володимира Крамара

www.ukr-parafia-roma.it

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next