АКТУАЛЬНО

У Римі відкриють пам’ятник Володимиру Великому

Субота, 03 жовтня 2015, 11:46
11 жовтня на території собору Святої Софії в Римі відбудеться відкриття пам’ятника Володимиру Великому, Хрестителю Русі-України. Чин освячення з нагоди тисячоліття переставлення у вічність великого князя Київського здійснить Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ.

Захід відбудеться після Архиєрейської Божественної Літургії, котра розпочнеться о 10:00. У цей день також проводитиметься з’їзд української молоді в Італії та зустріч із Главою УГКЦ.  

Додамо, що автором пам’ятника Володимиру Великому є Леонід Молодожанин, всесвітньовідомий скульптор українського походження. Пам’ятник було виготовлено з нагоди Тисячоліття Хрещення Русі-України як дар Святішому Отцеві Івану Павлу ІІ. Його встановлення на українській землі у Вічному місті поруч із собором Святої Софії знаменує ювілей Тисячоліття з дня переставлення у вічність великого Київського князя Володимира.

Прес-служба товариства “Свята Софія”

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next