АКТУАЛЬНО

У Ризі відбулася конференція, присвячена митрополиту Андреєві Шептицькому

Вівторок, 17 листопада 2015, 11:33
Єпископ-помічник Київський Йосиф (Мілян) та о. Андрій Гах у рамках роботи Пасторально-міграційного відділу УГКЦ відвідали з робочим візитом Ригу.

У столиці Латвії голова та секретар ПМВ узяли участь у конференції з нагоди відзначення 150-річного ювілею праведного митрополита Андрея Шептицького. Захід проходив у приміщенні Української школи.

Як повідомляє прес-служба ПМВ, доповідь архиєрея була присвячена митрополиту Андреєві як мужу віри. Крім того, на конференції виступили настоятель української греко-католицької парафії в Ризі о. Роман Сапужак, Посол України у Латвії Євген Перебийніс і директор Української школи в Ризі Лідія Кравченко.

Єпископ також освятив новий престол, проскомидійник та іконостас в каплиці Скорботної Божої Матері, яка дана в користування українській церковній громаді парафії Преображення Господнього УГКЦ.

Крім того, делегація ПМВ поклала квіти до нещодавно відритого пам’ятника Тарасові Шевченку в Ризі.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next