АКТУАЛЬНО

У родинному селі патріарха Йосифа Сліпого відзначать 35-ліття його відходу у вічність

Четвер, 05 вересня 2019, 12:22
У Музейно-меморіальному комплексі імені патріарха Йосифа Сліпого «Рідна хата», що в селі Заздрість на Тернопільщині, 7 вересня 2019 року відбудуться урочистості «Шлях у безсмертя».

Захід організовують Тернопільсько-Зборівська архиєпархія, Тернопільська обласна філармонія, Тернопільська ОДА та представництво Товариства «Свята Софія» в Україні з нагоди 35-ліття відходу у вічність слуги Божого патріарха Йосифа Сліпого.

Зустріч розпочнеться о 10.00 Панахидою. По її завершенні присутнім буде представлений фільм Живого ТБ «Блаженніший» - це другий фільм про патріарха Йосифа Сліпого, який охоплює період його життя від моменту звільнення зі сибірської неволі в 1963 році до його смерті в 1984 році. Також на заході буде запрезентовано україномовне видання роману австралійського письменника  Мориса Веста «Черевики рибалки» і представлено прем’єру камерної кантати  «Спомин».

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://www.tze.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next