АКТУАЛЬНО

У Рівному презентували книжку «Митрополит»

Четвер, 13 жовтня 2016, 12:34
12 жовтня в Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці відбулася презентація книжки «Митрополит» дубенчанина, прозаїка, публіциста, члена Національної спілки письменників України Миколи Оттова.

Книжка присвячена «пам’яті великої людини, народного духівника, будівничого Української Церкви - Митрополита Галицького Андрея Шептицького». У романі автор розповідає про важкий життєвий шлях Митрополита, пройдений ним від дитинства до останнього подиху.

На презентації були члени Рівненської та Дубенської організацій Національної спілки письменників України, студенти ВНЗ, семінаристи рівненської семінарії УПЦ КП, парафіяни із настоятелями із міст Дубна та Рівного.

Цей твір написаний з благословення владики Йосафата (Говери), Екзарха Луцького. Виданий за благодійні кошти: владики Йосафата; жертводавців з Мельбурна (Австралія) від УГКЦ за сприяння єпархіальної Пасторальної ради; підприємця, мешканця міста Дубна, члена Національної спілки журналістів України Юрія Томка.

Слід зазначити, що у вересні за сприяння Дубенської організації Національної спілки письменників України депутати Дубенської міської ради прийняли рішення щодо перейменування вулиці О. Пушкіна на вулицю Митрополита Андрея Шептицького.

о. Роман Бобесюк

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next