АКТУАЛЬНО

У с. Іванівці Стрийської єпархії освятили приміщення парафіяльного катехитичного класу

Четвер, 31 травня 2018, 13:08
З благословення владики Тараса (Сеньківа), Єпарха Стрийського, в с. Іванівці Жидачівського деканату 28 травня 2018 року відбулося відкриття катехитичного класу, який облаштували за сприяння Львівської освітньої фундації.

Освятили приміщення голова Катехитичної комісії Стрийської єпархії отець Андрій Бінас та адміністратор парафії о. Володимир Кузик. Діти та молодь парафій сіл Іванівці та Туради, а також сімейні пари і старші тепер матимуть змогу разом пізнавати основні правди віри, навчатися катехизму, переглядати християнські фільми, читати Святе Письмо.

Святкування розпочалося Божественною Літургією, яку очолював о. Андрій Бінас. По її завершенні священики відзначили жертводавців і зачитали декрет про відкриття катехитичної школи Святої Софії та її дочок Віри, Надії та Любові. Діти привітали присутніх піснями, віршами та пантомімою.

А ввечері на честь відкриття Школи відбувся міні-фестиваль, який розпочався з молитвою до Святого Духа. На фестивалі звучали пісні, діти танцювали банси та разом з батьками брали участь у спортивних змаганнях. Завершилося святкування частуванням солодощами та печеною картоплею. Отець Володимир Кузик попросив парафіян, щоб це приміщення ніколи не пустувало.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.stryi.ugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next