АКТУАЛЬНО

У салезіанському Родинному домі «Покрова» гостював принц Ліхтенштейну

П'ятниця, 08 червня 2018, 15:02
6-7 червня в Україні в рамках офіційного візиту перебував спадкоємний принц Князівства Ліхтенштейн Алоїз.

Варто зауважити, що це перший візит високого представника Ліхтенштейну до України з початку дипломатичних відносин між обома державами. 7 червня принц Ліхтенштейну та принцеса Софі завітали і до Родинного дому «Покрова» у Львові, де мали зустріч із дітьми в родинному салезіанському колі.

Напередодні принц зустрічався з представниками влади в Києві, а відтак була запланована програма у Львові, у межах якої принц Алоїз здійснив візит і до РД «Покрова».

Надзвичайних гостей зустрічали діти. Кожен чекав із нетерпінням побачити таких важливих гостей і потиснути їм руку. Від імені отців салезіан гостей привітав директор РД «Покрова» о. Михайло Чабан, який висловив також слова подяки за підтримку деяких організацій Князівства, які допомагають уже протягом років здійснювати соціально-виховну роботу для потребуючих дітей.

Взаємний обмін подарунками та спільне фото на згадку ще довго нагадуватимуть усім про цю приємну подію.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами  www.sdbua.net


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next