АКТУАЛЬНО

У Самбірсько-Дрогобицькій єпархії зустрілися лідери парафіяльних спільнот «Матері в молитві»

Вівторок, 06 березня 2018, 11:52
У Реколекційно-просвітницькому центрі «Еммануїл» Самбірсько-Дрогобицької єпархії відбулися реколекції для лідерів парафіяльних спільнот «Матері в молитві». Слугині з різних куточків єпархії з’їхалися на духовну формацію.

Науки проводив єпархіальний духівник спільнот «Матері в молитві» о. Роман Федько. Роздумували над темами: «Лідер у християнському розумінні», «Смирення як найважливіша чеснота християнського життя» та «Основна риса християнського лідера».

Після першої науки молилися за дітей, внуків та за інші прохання, які матері підносять до Господа у своїх спільнотах. Під час перерви жінки давали свідчення та ділилися досвідом служіння у своїх парафіях, обговорювали важливі питання. 

У другій половині дня помолилися «Покаянний акафіст жінок, які вчинили аборт», вшановуючи пам’ять ненароджених дітей. По закінчені третьої науки було багато запитань, на які о. Роман охоче давав відповіді. Завершили день подячною Святою Літургією та відслужили Панахиду за новопреставленого Миколая, батька владики Ярослава (Приріза) та усіх померлих з родин. Після вечері прославляли Бога у піснях та молитвах.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.sde.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next