АКТУАЛЬНО

У селі Олександрівка на Херсонщині освятили хрест і встановили баню

Вівторок, 22 червня 2021, 14:41
У суботу, 19 червня, у с. Олександрівка Скадовського району Херсонської області, у парафії Святого архистратига Михаїла, освятили надбанний хрест і встановили баню на новозбудованому храмі.

Чин освячення хреста та бані здійснив декан Скадовський о. Володимир Цяпка у співслужінні з адміністратором парафії о. Дмитром Онуфриком і священниками деканату о. Михайлом Леспухом, ВС, о. Йосифом Монтесом, ВС, та о. Миколою Тюрдо, після чого спеціальний кран встановив баню на храм. 

На богослужінні було багато вірних, для яких ця подія освячення стала довгоочікуваним святом.

До слова, парафія Святого архистратига Михаїла в с. Олександрівка заснована у 2006 році. Першу Божественну Літургію було відслужено 21 листопада 2006 року в приміщенні, облаштованому під богослужбову каплицю. У 2015 році адміністратором парафії призначено о. Дмитра Онуфрика. На сьогодні триває будівництво нового храму, яке очолює о. Дмитро Онуфрик. 

Пресслужба Одеського екзархату

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next