АКТУАЛЬНО

У Шпиталі Шептицького запровадили новий напрямок – мобільну паліативну допомогу

Вівторок, 29 грудня 2020, 14:22
Відтепер важкохворі пацієнти та їхні близькі мають можливість отримати кваліфіковану допомогу в домашніх умовах - це комплекс медичних послуг, психологічна підтримка та духовний супровід.

Основними завданнями мобільної паліативної допомоги є полегшити біль та інші симптоми невиліковної прогресуючої хвороби, надати духовний супровід паліативних пацієнтів та їхніх близьких з врахуванням їхніх релігійних переконань і потреб, забезпечити максимально можливу якість життя та гідності паліативних пацієнтів. До завдань новоствореної структури входить не лише піклування про пацієнта та його близьке оточення під час хвороби, а й у випадку пережиття втрати.

Благодійна програма діятиме у Шпиталі Шептицького з 1 січня до 30 квітня 2021 року. Вона розрахована на осіб, що перебувають в особливо скрутному матеріальному становищі, важкохворих людей та осіб з обмеженими можливостями. У рамках програми перелічені категорії матимуть змогу звернутися до БФ "Шпиталь Шептицького" з відповідною заявою, та отримати за місцем свого проживання кваліфіковану допомогу від медиків, психологів та душпастирів.

Форму для подання відповідної заяви можна заповнити онлайн https://forms.gle/DNvPT774FtbbEL3QA

Детально про мобільну паліативну допомогу http://spital.org.ua/hospital/mobilna-paliatyvna-dopomoha

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами http://spital.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next