АКТУАЛЬНО

У Сєвєродонецьку на Луганщині греко-католики вперше на Великдень молилися у власному приміщенні

Середа, 01 травня 2019, 11:47
Цього року Великдень для греко-католиків Сєвєродонецька на Луганщині видався особливим, адже вперше наша молилася у власному приміщенні Пасторально-соціального центру Донецького екзархату УГКЦ по вул. Першотравневій,26 у м. Сєвєродонецьку. За минулий рік тут зроблено ремонт в частині приміщення та облаштована парафіяльна каплиця Успіння Пресвятої Богородиці.

Вже традиційно пасхальну радість з нами розділив владика Теодор, Єпископ-помічник Тернопільсько-Зборівської архиєпархії, який очолив Великоднє богослужіння, сказав проповідь та поблагословив наших вірних, серед яких останнім часом досить багато військових із Західної України.

Владика Теодор передав вітання від вірних Тернопільсько-Зборівської архиєпархії та зокрема від митрополита Тернопільсько-Зборівського Василія Семенюка.

Вірні греко-католики Сєвєродонецька у цей Пасхальний час єднаються у вірі та молитві з усіма нашими братами та сестрами в Україні та по всьому світові!

 

о. Юрій Юрчик для Департаменту інформації УГКЦ
https://www.facebook.com/Catholiccenter.Severodonetsk/  

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next