АКТУАЛЬНО

У сихівській парафії Різдва Пресвятої Богородиці у Львові відбувся парафіяльний собор "Наша парафія"

П'ятниця, 27 травня 2016, 15:10
22 травня в сихівській парафії Різдва Пресвятої Богородиці у Львові відбувся парафіяльний собор "Наша парафія".

Розпочався собор Молебнем до Пресвятої Богородиці. Для того щоб зрозуміти специфіку програми розвитку УГКЦ, учасники собору переглянули фільм:"Жива парафія - місце зустрічі з живим Христом"http://ugcc.tv/ua/media/70858.html .

Після повчальних слів пароха, о. Ореста Фредини, відбулося обговорення у дванадцяти тематичних групах. Окрім власних пропозицій, учасники собору проаналізували резолюції парафіяльного рівня Патріаршого собору, який відбувся у 2015 році в Івано-Франківську.

Після обговорення керівники груп представили пропозиції на такі теми: Слово Боже і катехизація, Літургія і молитва, служіння ближньому, провід та управління дарами, сопричастя, єдність і місійний дух. Ці  пропозиції ляжуть в основу парафіяльного плану розвитку парафії у другій половині 2016-го та в 2017 році. Наприкінці зібрання учасників заходу привітав вокально-хореографічний ансамбль"Панночка".

Джерело: www.theotokos.org.ua

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next