АКТУАЛЬНО

У Скадовську освячено новий храм під опікою отців Воплоченого Слова

Вівторок, 04 жовтня 2016, 16:27
2 жовтня в м. Скадовськ Херсонської області освятили новий греко-католицький храм Покрови Пресвятої Богородиці, який знаходиться під пастирською опікою отців Згромадження Воплоченого Слова. Чин освячення здійснив владика Михайло (Бубній), Екзарх Одеський.

Участь в освяченні храму взяв о. Густаво Нєто, генеральний настоятель Згромадження Воплоченого Слова, священики, монахині та гості з різних куточків України.

Після звершення Чину освячення храму та Архиєрейської Божественної Літургії владика Михайло подякував всім отцям, які будували храм. Єпископ вручив грамоти особам, які посприяли спорудженню храму. Також своє привітання виголосив о. Густаво. Завершилося святкування спільною трапезою з усіма гостями та вірними, а також святковим концертом.

Прес-центр Згромадження Воплоченого Слова

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next