АКТУАЛЬНО

У Скадовську відбувся християнський табір для дітей

П'ятниця, 16 червня 2017, 11:48
5 - 10 червня 2017 року в Скадовську, що на Херсонщині, відбувся християянський табір для дітей. Табір зібрав дітей з м. Одеси, із с. Зміївки Херсонської області, а також дітей із самого Скадовська. Організаторами табору були сестри Воплоченого Слова та о. Руслан Остафій.
Привітний будиночок пані Богданки приймав усіх учасників. "Ми наче потрапили у Господній садочок: будиночки наче на церковному подвір’ї, довкола великі кущі троянд, а з трави позирають маленькі фігурки казкових тваринок і плигають уже справжні зелененькі жабки, так наче б котрась із них і справді була зачарована царівна", -розповідаючть учасники табору. Варто зазначити, що власне на цьому господарстві п. Богданки та її чоловіка п. Ігоря і виросла перша церква греко-католицької громади у м. Скадовську.
 
Темою цьогорічного табору були Фатімські об’явлення. "Ці троє португальських дітей, Лусія, Жасинта та Франциск, були віку наших дітей; вони жили у важкий та неспокійний час, що передував двом жахливим світовим війнам, і ми живемо у час війни в нашій країні та неспокою у світі. Гріх є причиною зла у світі. Богородиця просить цих дітей молитви і жертви, просить їх захистити світ. Хіба і ми сьогодні не можемо захистити світ, озброївшись молитвою? Разом з фатімськими дітьми здобували молитовний досвід", - коментує с. Марія, організатор табору.
Повідомила с. Марія Одигітрія, ВС
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next