АКТУАЛЬНО

У Скадовську відбувся табір для членів вівтарних дружин із парафій Згромадження Воплоченого Слова

Вівторок, 17 серпня 2021, 13:57
З 10 по 16 серпня 2021 року у м. Скадовськ проведено табір для членів вівтарних дружин парафій Згромадження Воплоченого Слова. У ньому взяли участь вівтарники з Херсонської, Вінницької, Закарпатської та Івано-Франківської областей. Усіх учасників було 29, яких духовно супроводжували 3 брати та 5 отців Згромадження Воплоченого Слова.

Щодня священники під час проповідей розповідали про Святу Євхаристію як центр літургійного життя, поєднуючи з життям святих. Учасники табору мали також практику обряду та вивчення літургіки.

Між духовною та інтелектуальною програмою не могло обійтися і без відпочинку, адже табір проходив на березі Чорного моря – у Скадовську.

Вівтарники мали змогу побувати в місцевому дельфінарію, тераріумі, відвідати острів Джарилгач, пізнали історію і культуру міста та відвідати Краєзнавчий музей. У таборі було також багато веселих ігор.

Отці Згромадження Воплоченого Слова дякують Богові за вівтарників, які є великою допомогою для них.

Департамент інформації УГКЦ
за матеріалами Згромадження Воплоченого Слова


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next