АКТУАЛЬНО

У Скалі-Подільській освятили наріжний камінь під будівництво нової церкви

Середа, 30 жовтня 2013, 14:14
29 жовтня в Скалі-Подільській, що на Тернопільщині, освятили наріжний камінь під будівництво нової церкви. Молитовний провід і архиєрейське благословення уділив владика Дмитро (Григорак), ЧСВВ, єпископ Бучацької єпархії УГКЦ. Участь в освяченні також взяли священики Борщівського деканату на чолі з деканом о. Іваном Яворським та Кам'янець-Подільського деканату Тернопільсько-Зборівської архиєпархії разом із деканом о. Антоном Федиком. Про це повідомляє сайт парафії Пресвятої Богородиці УГКЦ Скали-Подільської.

Духовне дійство зібрало чимало вірних, що показало життя справді "живої парафії", у якій люди завжди готові згуртуватися до щирої молитви та праці на прославу Божу. Діти, молодь і старші з великою цікавістю і набожністю споглядали на момент освячення наріжного каменя та його закладення у відповідному місці.

 Владика Дмитро у своєму повчальному слові заохотив вірних до ревної праці і вказав на те, що вони не самі будуватимуть храм, а з Божою допомогою, матеріальною підтримкою сусідніх парафій та єпархії.

 На завершення Чину адміністратор парафії Успіння Пресвятої Богородиці УГКЦ смт Скали-Подільської подякував владиці за благословення та батьківську опіку, священикам - за спільну молитовну зустріч, парафіянам - за віру, надію і старання, і склав щирі слова вдячності усім жертводавцям на будівництво храму.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next