АКТУАЛЬНО

У Славутичі відбулося відкриття виставки, присвяченої 150-річчю з дня народження митрополита Андрея Шептицького

Понеділок, 31 серпня 2015, 14:29
Наприкінці серпня 2015 року в м. Славутич відбулося відкриття виставки, присвяченої 150-річчю з дня народження митрополита Андрея Шептицького.

«Ця експозиція має на меті наблизити життєвий шлях і подвиг митрополита Андрея Шептицького до сучасної людини, яка так часто вибирає світ з усіма його вигодами та спокусами», - повідомив ієрей Юрій Логаза, адміністратор парафії Матері Божої Неустанної помочі УГКЦ в м. Славутич.

Відвідувачі виставки ознайомилися з особою владики Андрея завдяки перегляду відеоролика, в якому показали основні віхи з життя великого митрополита УГКЦ.

У своєму слові о. Юрій звернувся із закликом брати приклад з особи митрополита – благодійника: «Наслідування діл милосердя Андрея Шептицького дуже актуальне особливо в теперішніх важких обставинах», - наголосив священик.

До учасників заходу зі словом звернувся також Володимир Удовиченко, керівник офісу реформ  Київської області, наголосивши на великій ролі митрополита, жертовній праці та любові до Батьківщини.

Виставка триватиме до 4 вересня 2015 року.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next