АКТУАЛЬНО

У Слов'янську в офісі "Карітас" відкриють капличку УГКЦ

Вівторок, 21 лютого 2017, 10:03
21 лютого в Слов'янську, на території офісу благодійного фонду "Карітас", відкриють капличку Української Греко-Католицької Церкви та соціальний центр Карітасу.

Про це сайту 6262.сom.ua повідомив директор регіонального відділення фонду "Карітас", декан Краматорського деканату Донецько-Харківського екзархату Української Греко-Католицької Церкви (УГКЦ) отець Василь Іванюк.

Відкриття заплановано на 12.00 у вівторок, 21 лютого, за адресою: вулиця Вчительська, 2 (біля супермаркету "Фуршет"). Запрошуються всі охочі.

Нагадаємо, регіональне відділення фонду "Карітас", яке очолює отець Василь Іванюк, допомагає постраждалим від війни в семи районах Донецької та Луганської областей у 68 населених пунктах у "буферній" зоні в районі лінії фронту.

Денис Бігунов

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next