АКТУАЛЬНО

У смт Зеленівка на Херсонщині провели Святу Місію

Вівторок, 27 березня 2018, 12:33
18-25 березня в смт Зеленівка на Херсонщині провели Святу Місію. Час, коли можна справді зупинитися і задуматися над своїм життям, час, коли в тиші чується Божий голос, що промовляє до тебе, час, коли душа воскресає для Христа і з’єднується з ним. Це щастя прийшло і на парафію “Різдва Пресвятої Богородиці” смт. Зеленівка. Особливістю місії було те, що кожний день мав свій особливий неповторний характер.

У неділю відбулася зустріч місіонерів редемптористів. На порозі храму о. Ігор Макар  урочисто передав ключі парафії, і від цього моменту місіонери стали господарями на період місії. Відслуживши Святу Літургію, проповідники в храмі проголосили вступну науку.

Після кожної Святої Літургії звучала місійна наука, а ввечері відбувалися різні Богослужіння та зустрічі з дітьми, чоловіками й жінками. Протягом цього часу отці та сестри плідно працювали в парафії, відвідали селищну раду, навчальні та дошкільні заклади смт Зеленівка. Проводилися молитви на благословення плодів і віднова хресних і подружніх обітниць, єлеопомазання. У середу ввечері парафіяльна спільнота на чолі з місіонерами розпочала Хресну дорогу вулицями парафії, під час якої всі мали змогу відчути, наскільки Бог полюбив нас, що Сина свого єдинородного дав розп`ясти на хресті, щоб ми мали життя вічне. Також протягом тижня відвідали парафії з науками в смт Антонівка та смт Інженерне.

Неділя є  днем Воскресіння і воскресним променем стала цитата Святого Письма: «Ви - сіль землі» (Мт. 5, 13). Цього дня була недільна Служба Божа, яка мала завершальний характер, тому після Літургії було благословення і освячення місійного хреста та уділення повного відпусту для всієї парафіяльної спільноти. Дякуємо Богові за те, що Він поблагословив спільноту цими святими місіями, які надовго залишаться в серцях кожного, хто брав у них участь.

Прес-служба Одеського екзархату


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next