АКТУАЛЬНО

У соборі Святої Софії в Римі відбулась зустріч катехитів римської єпархії

Понеділок, 18 квітня 2016, 11:14
16 квітня у приміщенні товариства “Свята Софія” в Римі відбулася конференція катехитів римської єпархії. Учасники конференції говорили про душпастирське служіння Церкви для мігрантів та виклики, пов’язані із сучасними мігрантськими хвилями в Європі.

Доповідачами на тему “Християнська відкритість та Таїнства втаємничення” були о. Андреа Лонардо, Голова катехитичної комісії римської єпархії,  монс П'єрпаоло Фелікольо, директор фундації “Мігрантес” римської єпархії, та о. Марко Семеген, президент товариства “Свята Софія”. Отець Марко, зокрема, розповів катехитам про практику прийняття Таїнств християнського втаємничення у Східній традиції.

Після конференції катехити мали нагоду відвідати собор Святої Софії та ознайомитися зі східною іконографією. Роз’яснення мозаїчних зображень та богословської концепції собору Святої Софії як зразка неовізантійського стилю провів о. Андрій Солецький.  

Прес-служба товариства “Свята Софія”

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next