АКТУАЛЬНО

У Сокальсько-Жовківській єпархії організували знайомство між християнськими молодіжними спільнотами

П'ятниця, 26 лютого 2021, 12:47
«Настав час знайомитися і робити спільні добрі справи», – вирішили організатори зустрічі молодіжних спільнот у Сокальсько-Жовківській єпархії.

Така зустріч відбулася у храмі Священномученика Йосафата, що в Червонограді. У ній взяли участь шість молодіжних християнських спільнот. Мета зібрання – познайомити молодих людей між собою, розповісти про їхню діяльність у християнських товариствах, щоб у недалекому майбутньому співпрацювати.

Великою радістю для спільнот була присутність єпископа-помічника Сокальсько-Жовківського Петра Лози, їхнього духовного батька, який очолив спільну молитву та разом з усіма брав участь у дискусіях на різні теми. Присутні отримала цікаві та розгорнуті відповіді і побачила відкритість Церкви до молодих людей.

Опісля місцеві спільноти провели екскурсію містом для гостей, разом помолилися біля меморіалу воїнам АТО та Героям Небесної сотні. По завершенню прогулянки містом розпочалась розважальна програма: танці, конкурси, ігри. На завершення свята учасники християнських спільнот помолились піснями Тезе та подякували Богу за можливість провести час разом з Ним та однодумцями.

За словами організаторів, це була перша, але не остання зустріч. Комісія у справах молоді Сокальсько-Жовківської єпархії планує робити такі зустрічі регулярними і долучати до них усі молодіжні християнські спільноти єпархії.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами https://www.sokaleparchy.org.ua

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next