АКТУАЛЬНО

У Сокальсько-Жовківській єпархії стартував тренінговий курс аніматора «Думай! Дій! Твори!»

П'ятниця, 16 березня 2018, 10:57
У Сокальсько-Жовківській єпархії стартував тренінговий курс волонтера-аніматора «Думай! Дій! Твори!» Гасло курсу – «Щоб розказати іншому, мушу знати сам!»

Тренінг провів  Центр  академічного душпастирства  при Патріаршій комісії у справах молоді. У ньому взяли участь  40 молодих людей Дублянського деканату Сокальсько-Жовківської єпархії. Вишкіл відбувався у стінах Львівського національного  аграрного університету в місті Дубляни.

Учасники тренінгу говорили на тему команди та лідерства  разом із Марією Тракало, тренером Громадської школи бізнесу. Хто такий лідер, якими рисами і талантами він повинен володіти та як зібрати навколо себе ефективну команду – це ті питання, на які  учасники намагалися знайти відповіді.

Упродовж дня молоді люди не лише отримали багато теоретичних знань, а й спробували їх реалізувати на практиці. Різноманітні практичні заняття сприяли кращому засвоєнню нової інформації та командотворенню.

У проведенні цього заходу сприяли адміністрація та капелан Аграрного університету о. Іван Венгрин, за що о. Ігор Боднар від імені усіх учасників висловлює щиру подяку.

Наступну таку зустріч у Дублянському деканаті планують провести 24 березня.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.sokaleparchy.org.uа


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next