АКТУАЛЬНО

У Сокальсько-Жовківській єпархії впроваджують соціальний проект

Четвер, 01 лютого 2018, 16:47
У церкві Вознесіння Господнього в м. Рава-Руська Сокальсько-Жовківської єпархії відбулася перша зустріч в рамках проекту «Підвищення рівня соціальної відповідальності та участі громади на місцевому рівні».

Синкел Сокальсько-Жовківської єпархії та відповідальний за соціальне служіння о. Степан Макар презентував у парафії посібник «Любов’ю служіть один одному», в якому подано методологічні вказівки щодо організації розвитку соціального служіння в парафіяльній спільноті. Про богословські та практичні аспекти соціального служіння парафіянам розповів о. Михайло Захарко.

Мета реалізації проекту – заохотити вірних брали активну участь у різних доброчинних і волонтерських заходах, щоб будь-яка добра ініціатива ставала конкретною відповіддю на потреби ближніх.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.sokaleparchy.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next