АКТУАЛЬНО

У Сокальсько-Жовківській єпархії започаткували екологічну ініціативу «Посади іменне родинне дерево»

Понеділок, 18 березня 2019, 12:29
«Здивуй тих, кого любиш! Посади іменне родинне дерево у Підгірцях і увійди в історію», – таку оригінальну екологічну ініціативу започаткували на одній з парафій Сокальсько-Жовквівської єпархії УГКЦ.

Організатори ініціативи пропонують не лише зробити гарний внесок для покращення стану навколишнього середовища, а й унікальну нагоду увійти в історію і здивувати тих, кого любиш, посадивши іменне чи родинне дерево.

«Це справді унікальна можливість увіковічити своє ім’я, родину поряд із святинею – перлиною архітектури. Для храму – нагода стати гарнішим, адже завдяки цій акції і її подальшому втіленню ми зможемо облагородити прицерковну територію і дозволити собі садівника, який доглядатиме за територією храму», – коментує започаткування ініціативи о. Тарас Дзьоба.

Згідно з задумом організаторів, одним із важливих завдань ініціативи «Посади іменне родинне дерево» є також віднайдення нових форм залучення вірян до парафіяльного життя та інтенсифікація спільнотного життя всієї церковної громади. «Ми запрошуватимемо родини, від імені яких висаджені деревця, як особливих гостей до участі в урочистостях богослужіннях, торжествах та особливих заходах, пов’язаних із життям храму», – ділиться планами та сподіваннями автор ініціативи.

 Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://ecoburougcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next