АКТУАЛЬНО

У Сокальсько-Жовківській єпархії провели онлайн-інтенсив «Аніматор 2.0»

Четвер, 11 червня 2020, 12:40
«Аніматор 2.0» – це навчальний потік, який присвячений підготовці християнських аніматорів до самостійної організації таборів.

Таке навчання було цікаве для тих, хто бере безпосередню участь в організації табору, створенні програми, її реалізації і тощо.  Зініціювали онлайн-інтенсив організатори Школи християнського аніматора «ВІХА» – бр. Василь Кінах і Софія Дубовик.

Через припинення навчання у ШХА у зв’язку з карантином, вирішили розпочати глобальний проєкт в онлайн-режимі. Спочатку учасники засвоїли теорію, опісля склали тест та виконували практичні завдання і навіть пройшли курс домедичної допомоги. На завершення навчання  учасники протягом трьох годин спілкувалися та ділилися досвідом у програмі Zoom.

Після цього на базі соціальної мережі «Інстаграм» була створена молодіжна платформа – @sk.platform (спілкування, зустрічі, проєкти) для молоді, зокрема Сокальсько-Жовківської єпархії.

Усі учасники інтенсиву склали тест і отримали дипломи. За їхніми словами, онлайн-інтенсив був успішний. Тепер завдяки отриманим знанням та навичкам аніматори зможуть організувати таборування  «з нуля».

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://www.sokaleparchy.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next