АКТУАЛЬНО

У Сокальсько-Жовківській єпархії провели квартальну зустріч священиків-екологів

Середа, 06 червня 2018, 17:10
5 червня, у Всесвітній день навколишнього середовища, з благословення владики Михайла (Колтуна) у Бродах відбулася чергова квартальна зустріч священиків-екологів Сокальсько-Жовківської єпархії за участю заступника керівника Бюро УГКЦ з питань екології о. д-ра Володимира Містермана.

Розпочався захід молитвою та благословенням, а відтак працівники Національного природного парку «Північне Поділля» презентували свою діяльність та розповіли про співпрацю парку та Бюро УГКЦ з питань екології на теренах єпархії.

Заступник керівника Екобюро о. Володимир представив всю історію створення екологічної структури в Українській Греко-Католицькій Церкві.

Відтак, перейшовши до розпланованого року, пригадав присутнім усі ініціативи та акції, якими можливо здійснювати свою діяльність, формуючи у серцях людей християнський підхід до світу, в якому живемо.

Наприкінці о. Тарас Дзьоба підбив підсумки квартальної праці мережі, передавши щирі вітання і побажання до плідної праці від владики Михайла та д-ра Володимира Шеремети.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next