АКТУАЛЬНО

У соціальному центрі Згромадження сестер служебниць НДМ у Львові відбувся концерт творів Франца Шуберта

Понеділок, 11 лютого 2019, 13:01
7 лютого 2019 року в соціальному центрі сестер служебниць «Дім надії» у Львові відбувся небуденний культурний захід. Сестри, дівчата і гості дому мали за честь слухати справжній шедевр творчості Франца Шуберта - цикл пісень «Зимовий шлях», а це двадцять чотири твори на слова німецького поета-романтика Вільгельма Мюллера.

Цей складний вокальний цикл виконали соліст оперної студії Львівської національної музичної академії імені Миколи Лисенка (колишній соліст Донецької опери), лауреат міжнародних конкурсів Володимир Шинкаренко і талановитий музикант і лауреат міжнародних конкурсів Роман Марченко (фортепіано).

Як каже с. Єроніма Вовчак, СНДМ, усі присутні були просто захоплені майстерністю виконання і майже півтора години слухали, тамуючи подих.

Наприкінці артисти сказали, що спершу такі твори вони виконували переважно в невеликому родинному колі, тому атмосфера зібрання в соціальному центрі нагадала їм саме це.

Опісля всі присутні за почастунком мали нагоду поспілкуватися на різні теми, зокрема – музичної культури.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ssmi-ua.org


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next