АКТУАЛЬНО

У США владика Богдан (Данило) заснував нову парафію

Вівторок, 20 червня 2017, 15:36
18 червня 2017 року владика Богдан (Данило), Єпископ єпархії Святого Йосафата (США), заснував нову парафію в місті Авґуста, штат Джорджія. Невелика, але жвава громада зібралася на відкриття нової місійної парафії.

 Владика Богдан цього дня очолив Божественну Літургію в церкві Святого Августина Коптської Православної Церкви в м. Мартінес, штат Джорджія. "Ми вдячні нашим братам і сестрам з Коптської Церкви, за те що відкрили для нас двері своєї церкви для наших літургійних болослужінь", - сказав владика Богдан.

Із єпископом співслужив о. Марко Шуі, нещодавно призначений адміністратором місії, та  ієромонах Теодор із Спасо-Преображенського монастиря в Редвуд-Веллі, Каліфорнія.

Більше ніж 60 вірних зібралися для створення нової місії святого Івана Богослова, які з нетерпінням чекають духовне зростання їх спільноти. Після богослужіння владика Данило зустрівся з прихожанами і поспілкувався про їхні плани і надії щодо нової спільноти.

Департамент інформації УГКЦ

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next