АКТУАЛЬНО

У США відбудеться Собор Філадельфійської архиєпархії УГКЦ

Понеділок, 13 січня 2014, 09:13
24-26 жовтня 2014 року в катедральному соборі Непорочного Зачаття в Філадельфії (США) збереться Собор Філадельфійської архиєпархії УГКЦ. Учасниками заходу стануть представники парафій архиєпархії та члени парафіяльних фінансових і пастирських рад. Участь у Соборі також візьме духовенство й монашество. Про це повідомили в прес-центрі архиєпархії.

Тема Собору - «Бути живою парафією» - стосуватиметься парафіяльних ініціатив. Увага буде зосереджуватися на розвитку практичного пасторального плану для архиєпархії, який повинен відповідати сучасним і майбутнім потребам Церкви.

Під час Собору відзначать століття Апостольського декрету, який встановлював юрисдикцію першого єпископа УГКЦ на цих теренах - владики Сотера (Ортинського), ЧСВВ. Цей декрет був проголошений 17 серпня 1914 року.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next