АКТУАЛЬНО

У столиці ОАЕ священик УГКЦ відслужив першу Літургію

Неділя, 08 листопада 2015, 14:32
7 листопада 2015 року в столиці Об'єднаних Арабських Еміратів м. Абу Дабі відбулася перша регулярна Служба Божа українською мовою, яку відправив о. Юрій Юрчик, капелан української громади в ОАЕ. Віднині Свята Літургія буде звершуватися кожну першу суботу місяця в катедральному соборі Святого Йосифа Обручника.

Українці, які прийшли того дня до церкви, відчули справжню духовну атмосферу молитви за присутніх людей та за нашу Батьківщину Україну. Була нагода приступити до Сповіді та Святої Євхаристії. Після Богослужіння вірні ділилися планами щодо розбудови духовного життя української громади в Абу Дабі.

Вже рік в Об'єднаних Арабських Еміратах активно діє громада УГКЦ. Щотижня звершується Служба Божа українською мовою у Дубаї, де живуть і працюють найбільша кількість українців в ОАЕ. Громада УГКЦ має низку волонтерських проектів в Україні, приймає поранених з зони АТО українських воїнів на відпочинок та реабілітацію. Кількість українців в ОАЕ становить понад 8000 осіб. Завдяки згуртованості, єдності та жертовній праці українців в ОАЕ, присутність УГКЦ у цьому екзотичному регіоні світу стає дедалі помітнішою.

о. Юрій Юрчик, капелан української громади в ОАЕ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next